Băiat dispărut găsit după 8 ani. Câțiva oameni l-au văzut în fața unei biserici și au sunat la poliția din Texas

Data actualizării: Data publicării:
baiat brunet
Rudy Farias avea 17 ani în 2015, când a dispărut FOTO: Texas Centre for Missing

Un tânăr care a dispărut fără urmă acum 8 ani a fost găsit în viață la sfârșitul săptămânii trecute, în Texas. Rudy Farias avea 17 ani în 2015, când a dispărut, iar acum are 25.

Farias a dispărut din Houston în timp ce își plimba cei doi câini aproape de casa familiei sale. Câinii s-au întors acasă, însă băiatul parcă intrase în pământ, potrivit NBC.

Rudy se află acum în spital, pentru că starea lui în momentul în care a fost găsit nu era foarte bună. Niște persoane l-au văzut în fața unei biserici cu mai multe răni și au sunat la poliție.

Mama lui a confirmat pentru presa locală că fiul ei era într-o „stare proastă”, dar este recunoscătoare că l-a regăsit.

La momentul dispariției, familia a spus că Rudy suferea de depresie, șoc post-traumatic și anxietate, pentru că își văzuse fratele mai mare murind într-un accident de motocicletă. „Este posibil să fie dezorientat, pentru că nu și-a luat medicamentele”, a transmis la momentul dispariția Texas EquuSearch, o organizație care se ocupă de căutarea persoanelor dispărute.

„Și-a văzut fratele și cel mai bun prieten murind chiar în fața lui”, a spus Brenda Paradise, detectiv particular angajat de familie în 2015.

Directorul Texas EquuSearch, Tim Miller, a spus că regăsirea tânărului este un miracol: „Nici nu am cuvinte să spun câte căutări au fost, câte piste am verificat și acum a apărut așa, dintr-o dată”.

Miller spune că există o mulțime de întrebări legate de dispariția tânărului. „Sunt multe de investigat pentru a vedea ce s-a întâmplat”.

Autoritățile nu suspectează deocamdată că Rudy Farias ar fi fost victima vreunei răpiri.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri