Bear Grylls a fost la un pas de moarte după ce l-a înțepat o albină - VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
bear

Bear Grylls, fost membru în trupele speciale britanice și vedetă a numeroase emisiuni TV despre supraviețuire, a fost la un pas de moarte în timpul unor filmări, informează The Huffington Post.

Scenele au fost filmate și urmează a fi difuzate în curând.

Grylls este alergic la albine și a intrat în șoc anafilactic după ce a fost înțepat în timp ce se afla pe o barcă într-o zonă izolată din oceanul Pacific. Deși a încercat să continue filmările, medicii l-au oprit după ce au observat reacția puternică pe care o avea înțepătură. Fața începuse să i se umfle puternic, iar echipa i-a administrat o injecție de Epipen, salvându-i viața.

Bear Grylls a mai avut parte de un episod asemănător în 2016, când a fost înțepat în timp ce încerca să golească un stup de albine pentru a lua mierea. Atunci Grylls a continuat să filmeze, deși era vizibil afectat de înțepătură.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri