Ce s-a întâmplat până la urmă cu asistenta medicală din Rusia care și-a pus costumul de protecție peste lenjeria intimă

Data publicării:
colaj asistenta sursa profimedia
Foto: Profimedia

Mai mulți medicii ruși și un politician au sărit în apărarea asistentei medicale care a fost mustrată după ce a fost pozată purtând doar lenjerie intimă pe sub echipamentul de protecție.

Nu trebuie să fie sancționată disciplinar”, a declarat Vitaly Milonov, membru al partidului Rusia Unită, pentru ziarul rus Komsomolskaya Pravda. „În niciun caz fata nu trebuie pedepsită, sunt categoric împotriva acestui lucru”, a mai spus politicianul.

Asistenta medicală, Nadia, 23 de ani, care lucrează la Spitalul Clinic Regional Tula, a fost sancționată disciplinar pentru „nerespectarea cerințelor privind ținuta personalului medical”.

Nadia le-a spus managerilor că nu și-a dat seama că lenjeria ei se vedea prin echipamentul de protecție și că și-a dat hainele jos pentru că e prea cald în saloane.

Dr. Anastasia Vasilyeva, președinta unui sindicat al medicilor, a sărit, de asemenea, în apărarea asistentei. Până la urmă, sacțiunea disciplinară a fost retrasă, potrivit presei din Rusia. Mai mult, Nadia ar fi primit și mai mule oferte de colaborări de la firme de lenjerie intimă în urma mediatizării masive a cazului ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri