Cine ar fi bărbatul care a desfigurat o tânără din Londra cu acid sulfuric. Poliția are un suspect principal

Data publicării:
Resham

Un bărbat în vârstă de 24 de ani din Londra este principalul suspect în cazul celor doi verișori musulmani stropiți cu acid, în timp ce se aflau în mașina lor.

Josh Tomlin este căutat de polițiștii britanici, care au dat fotografia lui publicității și le-au recomandat oamenilor să nu se apropie de el dacă îl văd, ci doar să alerteze autoritățile.

Una dintre victime, Resham Khan, a împlinit chiar în ziua atacului 21 de ani. Ea se afla în mașină cu verișorul ei, când un bărbat le-a aruncat cu acid sulfuric prin geamul deschis al automobilului. Cei doi au reușit să fugă, dar s-au ales cu răni deosebit de grave, după ce acidul le-a ars pielea, hainele și a distrus inclusiv părți din caroseria mașinii. 

Verișorul tinerei a fost plasat în comă indusă, iar starea sa este critică. Resham, tânăra care visa să devină model, a rămas desfigurată, iar pentru ea vor urma intervenții de lungă durată pentru ca medicii să îi poată reconstrui chipul.

Familia tinerei a deschis un cont de donații pe platforma Go Fund Me și încearcă acum să strângă bani pentru procedurile medicale scumpe. În contul fetei s-au strâns deja peste 25.000 de lire sterline. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri