David Letterman a prezentat pentru ultima oară emisiunea "Late Show"

Data publicării:
david letterman

Zeci de oameni l-au aplaudat în picioare minute în şir pe David Letterman, în studioul în care acesta şi-a luat adio de la fanii săi. În vârstă de 68 de ani, vedeta americană de televiziune a spus adio unei cariere care a ţinut în faţa televizoarelor, în fiecare săptămână, aproape trei milioane de telespectatori.

A fost foarte important pentru mine să particip la finalul emisiunii. A fost o şansă unică în viaţă să-mi iau la revedere de la un idol, ca să-mi exprim recunoştinţa”, a spus un fan al emisiunii.

Sute de vedete au trecut prin studioul lui David Letterman în cei 33 de ani de televiziune, iar unele dintre ele au vrut să participe şi la ultima sa emisiune. Jim Carrey, Jerry Seinfeld, Alec Baldwin, Bill Murray şi Chris Rock sunt doar câteva dintre starurile care au vrut să-şi ia personal la revedere de la cel mai longeviv prezentator de talk-show de noapte.

Am fost alături în toţi aceşti ani, aşa că sunt recunoscător că am făcut parte din acest proiect”, a spus Biff Henderson, regizor de platou.

Nu doar vedete de televiziune au trecut prin studioul lui Letterman în toţi aceşti ani. El a avut invitaţi precum fostul preşedinte Bill Clinton, soţia sa, Hillary Clinton, dar şi actualul lider de la Casa Albă.

Letterman şi-a început cariera de prezentator de talk-show în 1982, la postul NBC. 11 ani mai târziu, el a trecut la rivalii de la CBS, unde a început să prezinte "Late Show".

În cei 33 de ani de televiziune a fost gazda a peste 6.000 de spectacole şi şi-a anunţat retragerea anul trecut. Locul său va fi luat de Stephen Colbert.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri