Femeia numită „văduva neagră”, după ce și-a omorât un soț și a încercat să-l omoare pe al doilea, este din nou liberă

Data actualizării: Data publicării:
femeie blonda
Dena Thompson FOTO: Profimedia Images

O femeie poreclită „văduva negră” după ce și-a ucis soțul cu mâncare otrăvită chiar de ziua lui a ieșit din închisoare.

Dena Thompson a fost eliberată condiționat, după ce a stat 19 ani în spatele gratiilor. Acum în vârstă de 61 de ani, ea a fost condamnată la închisoare pe viață în 2003, cu drept de eliberare condiționată, pentru uciderea, în iunie 1994, a celui de-al doilea soț, Julian Webb, de 31 de ani, în casa lor din Yapton, Sussex, Anglia.

Descrisă de poliție drept o „femeie periculoasă” și „coșmarul oricărui bărbat”, Thompson, le-a făcut viața calvar mai multor bărbați pe care i-a lăsat fără bani, iar pe o parte din ei ar fi încercat să-i omoare. Anchetatorii au spus că ea a vizat bărbați „sexual, financiar și fizic” timp de un deceniu, potrivit The Independent.

Thompson i-a pus antidepresive în mâncare lui Webb și aspirină măcinată în băutură, dar a susținut întotdeauna că acesta s-a sinucis.

Adevărul a ieșit la lumină abia la șapte ani după crimă, când trupul bărbatului a fost exhumat la cererea familiei. La acea vreme, Dena Thompson a fost acuzată că a încercat să-și omoare cel de-al treilea soț, Richard Thompson, însă un juriu a declarat-o nevinovată.

Analizele făcute au stabilit că Webb avea o cantitate uriașă de medicamente în sistem atunci când a murit.

Thompson s-a căsătorit cu Webb în 1991, în timp ce încă era căsătorită cu ei primul soț, Lee Wyatt. Acesta a reclamat-o autorităților după ce femeia l-a obligat să-și asume vina pentru fraude pe care ea le-a comis.

După moartea lui Webb și după ce a divorțat de Wyatt, ea s-a căsătorit cu Richard Thompson. Pe cel de-al treilea soț a încercat să-l omoare atacându-l cu o bâtă de baseball și cu un cuțit, spunând că, de fapt, se temea pentru viața ei.

În timpul detenției, femeia a participat la cursuri de reabilitare și terapie, iar asta a cântărit mult în luarea deciziei de către comisia de eliberări condiționate.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri