Fotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker

Data publicării:
55bush-48471

Într-una dintre fotografiile postate, republicanul în vârstă de 88 de ani este prezentat pe un pat de spital. El a fost internat recent, din cauza unei bronșite, relatează BBC.

Fotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker |bbc.co.uk

E mail-urile sustrase includ adresele și detalii personale ale unor membri ai familiei Bush. O anchetă este în desfășurare.

În mesaje se exprimau temeri legate de sănătatea fostului președinte. Printre ele este o notă personală semnată de Barack Obama.

Site-ul Smoking Gun susține că este în contact cu respectivul hacker, care are alias-ul „Guccifer”.

George H W Bush a fost președinte în perioada 1989-1993. A fost învins de Bill Clinton când a căutat realegerea. Înainte de a deveni președinte, a ocupat numeroase alte funcții importante, ca vicepreședinte, director CIA, ambasador în China. Fiul său, George W. Bush, a fost președinte în 2001-2009.

Fotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.comFotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.comFotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.comFotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.comFotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.comFotografii și e mail-uri ale lui George H. W. Bush, sustrase de un hacker FOTO: thesmokinggun.com

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri