Greta Thunberg s-a vaccinat anti-Covid: „Nimeni nu este în siguranţă până când toată lumea nu este în siguranţă”

Data publicării:
greta thunberg cu masca cu vulpe își arată brțul in care a primul vaccinul
Greta Thunberg s-a vaccinat anti-COVID. Foto: Twitter/Greta Thunberg

Greta Thunberg s-a declarat „extrem de recunoscătoare şi privilegiată” pentru că a primit vaccinul anti-Covid-19 și le-a transmis urmăritorilor săi că nu ar trebui să ezite să faca vaccinul atunci când li se oferă.

Activista suedeză pentru mediu în vârstă de 18 ani a distribuit pe Twitter o fotografie în care poartă o masca cu imprimeu de vulpe, cu un plasture pe braţ, în locul în care s-a vaccinat.

Alături de poză, Greta a scris: „Astăzi am primit prima doză de vaccin COVID-19. Sunt extrem de recunoscătoare şi privilegiată să pot trăi într-o parte a lumii în care pot să mă vaccinez deja. Distribuirea dozelor de vaccin în lume este extrem de inegală”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nimeni nu este în siguranţă până când toată lumea nu este în siguranţă. Dar când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi", a adăugat activista, într-un alt tweet.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri