Hotelul care găzduiește de șapte ani un elefant adult VIDEO

Data publicării:
elefant

Hotelul Jetwing Yala din Sri Lanka este locul în care turiștii se pot întâlnit pe holuri cu un elefant, informează BBC.

Natta Kota, un exemplar adult de elefant asiatic, poate fi întâlnit umblând pe holurile hotelului, iar un clip recent cu animalul care se plimbă prin hotel și împunge diverse lucruri cu trompa s-a viralizat pe internet, adunând milioane de vizualizări.

Angajații hotelului Jetwing, situat în apropierea parcului național Yala din Sri Lanka, știu elefantul de mulți ani și spun că este "cel mai loial oaspete al hotelului" din 2013.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

"În primi ani, Natta Kota era un vizitator sezonier - apărea câteva luni pe an. În restul timpului se plimba prin restul stațiunilor construite de-a lungul plajei", a declarat un purtător de cuvânt al hotelului Jetwing pentru BBC. "Acum câțiva ani, a transformat Jetwing în reședința sa permanentă, pentru că aici poate trăi în pace. Natta Kota își petrece zilele dormind la umbră și plimbându-se pe aleile hotelului".

Elefantul nu este mereu cuminte și s-a întâmplat să fure fructe din mașini sau provizii din bucătăria hotelului.

În loc să-l pedepsească, angajații hotelului îi avertizează pe oaspeți să fie atenți unde lasă fructe și legume, iar în jurul bucătăriei a fost montat un gard electric.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri