Moartea stupidă a unui bărbat, la o petrecere. S-a înjunghiat singur cu un cuțit pe care și-l legase de gât cu o sfoară

Data actualizării: Data publicării:
un barbat tine o femeie in brate
Un bărbat a murit după ce s-a înjunghiat din greșeală cu un cuțit FOTO: GoFundMe

Un bărbat a murit în urma unui accident extrem de bizar, după ce s-ar fi înjunghiat din greșeală cu un cuțit legat de gât cu un șnur.

Patrick Kenney Jr, de 42 de ani, a fost găsit în stare foarte gravă sâmbătă seară, în fața unui restaurant din Saugus, Massachusetts, unde a participat la o petrecere aniversară. A murit în scurt timp, la spital.

Atunci când a fost găsit, avea un cuțit legat de gât cu un șnur, a declarat o sursă apropiată anchetei pentru NBC Boston.

Nu se știe care era scopul cuțitului și de ce Kenney îl purta la gât. Postul local de știri Boston25 a precizat că o sursă a spus că moartea bărbatului ar fi fost cauzată de un „colier în formă de cuțit”, nu de un cuțit legat de gât.

Potrivit anchetatorilor, Kenney s-a împiedicat și a căzut în parcarea restaurantului, în timp ce mergea spre autobuzul cu care urma să se întoarcă acasă și astfel s-a rănit în cuțit.

Familia lui Kenney a vorbit cu presa locală și a spus că moartea lui a fost un accident ciudat și că anchetatorii au stabilit în mod cert cu nimeni altcineva n-a mai fost implicat.

Kenney a fost găsit rănit în jurul orei 21:00 și a murit mai târziu, în Spitalul Massachusetts din Boston.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri