O femeie care a câștigat 187 de milioane $ la o loterie spune că banii i-au adus, de fapt, mai multe probleme și că i-au distrus viața

Data actualizării: Data publicării:
cuplu care deschide o sticla de sampanie
Gillian Bayford și fostul ei soț, în ziua în care au încasat câștigul la loterie FOTO: Profimedia Images

Gillian Bayford și fostul ei soț au câștigat 187,5 milioane de dolari (148,6 milioane de lire sterline) la extragerea EuroMillions, în august 2012. Suma i-a schimbat viața femeii, dar nu în sensul așteptat: i-a distrus unele dintre cele mai importante legături din viața ei.

Gillian Bayford, din Marea Britanie, a spus că le-a dat atunci aproximativ 20 de milioane de lire sterline (25 de milioane de dolari) membrilor familiei sale, dar între timp a rupt orice legătură cu ei, nefiind invitată nici măcar la nunta fratelui ei.

„Au uitat de unde au venit”, a spus ea despre familia ei într-un interviu citat de Business Insider.

Bayford, care locuiește în Scoția, a spus că imediat după ce a încasat banii a început să plătească datoriile pe care le aveau membrii familiei sale. A plătit o datorie de 887.079 de dolari pe care tatăl - care a murit în 2021 - și fratele ei o aveau din cauza unor afaceri neinspirate.

A continuat să-și susțină financiar familia și chiar a cumpărat un apartament în Scoția pentru părinții ei, care au locuit înainte într-o rulotă.

La câteva luni după ce a câștigat la loto, părinții ei au presat-o să-i dea bani fratelui ei. A fost de acord și i-a dat acestuia 1 milion de dolari cu care să înceapă o nouă afacere.

Dar imediat după asta fratele ei nu i-a mai vorbit și nici măcar n-a invitat-o la nuntă.

Femeia spune că, în ciuda faptului că a continuat să-și susțină financiar familia, relațiile s-au deteriorat dramatic. Într-un interviu anterior ea a spus că s-a certat cu părinții ei, care i-au spus că „era o rușine pentru ei” și că în momentul de față nu mai vorbește deloc cu mama ei.

Într-un interviu din 2016, mama ei, Brenda McCulloch, spune că este foarte tristă pentru că nu-și vede fiica și nepoții. A mai menționat că deși Gillian a fost „incredibil de generoasă”, nu i-a dat 20 de milioane de lire sterline, susținând că suma primită a fost mai mică.

Este supărător și nedrept. Banii trebuiau să-i facă pe toți fericiți. Dar i-au făcut pretențioși și lacomi”, a spus Gillian Bayford.

Și nu doar relațiile cu rudele de sânge s-au deteriorat. La un an și câteva luni după ce a câștigat banii, s-a despărțit și de soțul ei. Adrian Bayford a spus într-un interviu că a fost extrem de stresant să gestioneze suma, că din această cauză au petrecut mai puțin timp împreună și în cele din urmă relația n-a mai mers.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri