O femeie care cerea 823.000 dolari după un accident care ar fi lăsat-o invalidă a fost surprinsă la un concurs de aruncat brazi

Data actualizării: Data publicării:
A mum who tried to claim £700,000 for injuries she suffered in a car crash has lost her case – after she was pictured winning a Christmas tree throwing competition.
Kamila Grabska la concursul de aruncat brazi din 2018. Sursa foto: Profimedia Images

O femeie din Irlanda a pierdut procesul în care cerea daune de 823.000 unei companii de asigurări în urma unui accident auto care ar fi lăsat-o aproape invalidă, după ce în instanță a fost prezentată o fotografie în care ea participa la un concurs de aruncat brazi de Crăciun, pe care l-a și câștigat, informează Business Insider.

Kamila Grabska, în vârstă de 36 de ani, a dat în judecată compania RSA Insurance după ce ar fi rămas cu dureri puternice de gât și spate în urma unui accident auto petrecut în 2017. Accidentul rutier ar fi împiedicat-o să muncească în ultimii ani.

Grabska a susținut că nu își putea ridica de jos copiii sau realiza sarcini simple precum ridicarea unei sacoșe grele. Totodată, din când în când, ar fi avut nevoie să îi fie aduse medicamente la pat din cauza durerilor.

Cu toate astea, o fotografie arătată în instață o prezenta pe Kamila Grabska, la un an de la accident, în 2018, participând la un concurs de aruncat brazi de Crăciun. Femeia apare fotografiată aruncând un brad înalt de 2 metri și jumătate în timpul competiției. Concursul stabilea cine poate arunca un brad de Crăciun pe o distanță mai mare.

Femeia a recunoscut în fața judecătorului că a câștigat concursul de aruncat brazi, fapt confirmat și de un articol din 2018 care o desemnează pe Grabska drept câștigătoarea probei de femei, în care Kamila Grabska apare aruncând un brad.

Cu doar câteva zile înainte de concurs, Kamila Grabska i-ar fi informat pe doctori că are dureri constante de coloană, spate și gât.

"Este un brad mare, natural, aruncat de ea cu o mișcare foarte agilă", a spus judecătorul Carmel Stewart. "Nu pot concluziona decât că pretențiile sunt complet exagerate".

În instanță a mai fost arătată o filmare în care femeia apare jucându-se cu un dalmațian timp de 90 de minute, realizată în noiembrie 2023. Procesul a fost respins de judecător.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri