O fotografie ciudată cu un pod din Australia a devenit virală. Care este explicația pentru imaginea care a îngrozit mii de oameni

Data publicării:
podul gateway
O fotografie ciudată cu podul Gateway din Brisbane, Australia, a devenit virală pe rețelele sociale. FOTO: Facebook Marian Viljoen - „View from YOUR window”

O fotografie ciudată cu podul Gateway din Brisbane, Australia, a devenit virală pe rețelele sociale, iar mii se oameni s-au arătat îngroziți de imaginea surprinsă dintr-o mașină.

Fotografia a fost făcută de un pasager dintr-o mașină care se apropia de podul Gateway din Brisbane și a fost distribuită pe grupul de Facebook, „View from YOUR window”.

Imaginea a atras mii de comentarii în doar două zile, deoarece arată podul ca și când ar fi distrus.

Oamenii l-au descris ca „înfiorător”, „groaznic” și „o vrăjitorie”.

„Am avut coșmaruri care încep cu imaginea asta”, a scris o femeie.

"Absolut nu. Acest lucru este prea mult pentru anxietatea mea la volan”, a spus alta.

„Pare ca și când ar fi după un cutremur”, a scris o altă persoană.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia care a făcut fotografia, Wendy Martin, a spus că doar a încercat să surprindă apusul pe iPhone și a prins podul într-un unghi ciudat, ea dând asigurări că nu a editat imaginea.

Localnicii au răspuns imediat valului de comentarii și au spus că podul nu arată așa în realitate, că nu este nici măcar spectaculos. Oamenii au glumit spunând că singurul lucru care poate șoca în legătură cu podul Gateway este taxa.

Podul original a fost deschis în 1986 și un al doilea pod a fost inaugurat în 2010. Sunt cunoscute oficial ca Podurile Sir Leo Hielscher de pe autostrada Gateway.

Punctul de taxare Murarrie, situat imediat la sud de aceste poduri taxează fiecare mașină cu 3,43 dolari.

„Singura anxietate pe care oamenii ar trebui să o simtă legat de acest mic pod este taxa de traversare. Acum e un coșmar!”, a spus o persoană.

„Nu pare atât de îngrozitor în viața reală, cel mai rău lucru la acest pod este taxa”, a susținut și un alt localnic.

Grupul de Facebook „View from YOUR window” a fost creat de o femeie din Africa de Sud în 2020, în timpul pandemiei, a fost destinat inițial familiei și prietenilor ei, dar apoi a devenit cunoscut și a ajuns să aibă 1,5 milioane de membri.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri