O profesoară din SUA cu cont pe OnlyFans spune că încasează lunar mai mult decât câștiga într-un an la catedră

Data actualizării: Data publicării:
tanara blonda cu echelari
Brianna Coppage FOTO: Instagram/ Brianna Coppage

O femeie din Missouri, care a fost profesoară de engleză la un liceu înainte de a se afla că este creatoare de conținut pe OnlyFans, a vorbit despre demisia ei de săptămâna trecută, dar și despre veniturile pe care le are. Ea spune că încasează într-o lună mai mult decât suma pe care o câștiga într-un an la catedră.

Brianna Coppage, 28 de ani, a predat la St. Clair High School din Franklin, la aproximativ 80 de kilometri de St. Louis. Spune că a început să posteze pe platforma cu conținut pentru adulți din cauza salariului foarte mic pe care l-a avut în învățământ.

„Missouri este unul dintre statele cu cele mai mici salarii pentru profesori din toată țara”, a spus Coppage pentru KMOV, televiziune afiliată CBS. „Districtul în care lucram este, de asemenea, unul dintre cele cu salarii foarte mici plătite de stat. Vremurile sunt grele. Am împrumuturi pentru studii”, a mai spus ea, explicând de ce a fost nevoită să recurgă la această variantă pentru suplimentarea venitului.

Coppage a spus că, în momentul de față, câștigă mai mult într-o lună din veniturile din abonamente decât salariul ei anual de la școală care era de 42.000 de dolari. Spune că, în total, a câștigat aproape 1 milion de dolari pe OnlyFans în mai puțin de 6 luni.

Coppage, care era profosoară de 5 ani și de 2 ani lucra la liceul St. Clair, a spus că își iubea meseria și îi este dor de ea, în ciuda diferenței mari de salariu. „Cu siguranță, am trecut printr-un proces de doliu, mai ales în primele săptămâni, știind că nu mă mai întorc la clasă, la elevii mei. A fost greu.”

Femeia a fost suspendată în septembrie, când inspectoratul școlar a aflat că un angajat „s-ar putea să fi postat conținut neadecvat pe internet”, a spus inspectorul Kyle Kruse atunci. Coppage a demisionat după ce un link către profilul ei OnlyFans a fost postat pe un grup de Facebook al liceului.

Coppage susține că regulile nu i-au interzis în mod explicit să posteze pe site. „Politicile noastre sunt foarte vagi”, spune ea.

Cât câștigă profesorii în SUA

La nivel național, salariul mediu pentru un profesor aflat la început de carieră este sub 42.000 dolari, în timp ce profesorii cu experiență câștigă aproximativ 61.000 de dolari.

Există o mulțime de condiții pentru a deveni profesor, inclusiv o diplomă de licență și în unele cazuri de master, experiență de predare și examen. Totuși, în comparație cu alte categorii de personal cu studii universitare, profesorii câștigă mai puțin.

La puțin timp după ce cazul Briannei Coppage a devenit public și ea a demisionat, o a doua profesoară de la același liceu a fost suspendată pentru că are cont pe OnlyFans. Megan Gaither, 31 de ani, era profesoară de engleză și antrenoare de majorete. Ea a spus că și-a făcut cont pe OnlyFans în luna mai pentru a-și rambursa împrumutul de peste 125.000 de dolari pentru studii.

Coppage și Gaither au spus că au aflat abia în iunie că sunt amândouă pe OnlyFans. Între timp, cele două femei au devenit prietene bune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
De ce au fost criticaţi Carmen şi Klaus Iohannis de Paştele ortodox! Românii au spus-o direct, după mesajele...
Digi FM
Momentul când o polițistă din Cluj îi dă cu spray lacrimogen în față colegului său. Acesta se chinuie să...
Pro FM
Câți copii are Celine Dion: "Viața mea e să fiu mamă". Fiul cel mare are 23 de ani și seamănă foarte bine cu...
Film Now
Chris Hemsworth, dezvăluiri despre rolul interpretat în „Furiosa”, prequel al filmului „Mad Max: Fury Road”...
Adevarul
Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin", primele declaraţii după despărţire: „Dacă îți spune conducerea să nu te...
Newsweek
VIDEO 26 de țări contra Chinei, care a izolat Taiwan cu avioane de luptă. Distrugător SUA, implicat
Digi FM
Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer. Creatorul de pantofi, primele declarații după ce a fost operat...
Digi World
Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și...
Digi Animal World
Un bărbat a mers pe autostradă cu un șarpe prins de bara de protecție. Imaginile filmate în trafic au devenit...
Film Now
Hugh Grant a înșelat-o cu o damă de companie, dar i-a rămas prieten apropiat. Elizabeth Hurley, sprijinită de...