O sportivă celebră în Coreea de Sud a fost la un pas să se mărite cu „logodnicul” care s-a dovedit a fi femeie. Cum a fost păcălită

Data actualizării: Data publicării:
cuplu asiatic
Nam Hyun Hee și „fostul logodnic” FOTO: kbizoom.com

Nam Hyun Hee, una dintre cele mai bune scrimere din istoria Coreei de Sud, cu două medalii olimpice obținute în 2008 și 2012, s-a trezit recent în centrul unui scandal uriaș care a produs o undă de șoc în toată țara.

Luna aceasta, Nam Hyun Hee, de 42 de ani, scrimeră olimpică, și-a prezentat public logodnicul. De ceva timp se zvonea că celebra sportivă și-a găsit un partener, după ce în luna august divorțase de soțul ei, ciclistul Gong Hyo Suk, cu care a avut o căsnicie timp de 12 ani. Sportiva și „iubitul ei” și-au făcut publică relația printr-un interviu și o ședință foto. Dar în loc să atragă simpatia fanilor, Nam Hyun Hee a fost bombardată cu acuzații despre viitorul ei soț, relatează presa coreeană.

Ea a spus că iubitul ei se numește Jeon Chung Jo, că provine dintr-o familie înstărită și că a practicat în trecut hipismul, dar că s-a retras după ce a suferit o accidentare. Se pare însă că Jeon Chung Jo nu s-a deghizat foarte bine și mai multe persoane l-au recunoscut, fiind de fapt o femeie care se dădea drept bărbat.

Jeon Chung Jo este femeie, dar nici măcar nu și-a schimbat numele în timp ce se preface că este bărbat? Eu sunt colega ei de școală. Nu provine dintr-o familie de oameni de afaceri. Știu că a crescut în Ganghwado (insulă din estuarul râului Han). Nam Hyun Hee, fugi cât mai repede” - a comentat o persoană la o fotografie a celor doi îndrăgostiți postată pe o rețea socială.

„Uau... Jeon Chung Jo? Ea a locuit în bloc cu noi, la un etaj mai jos. Pe atunci folosea numele Jeon Chang Jo. Toată lumea din bloc credea că este bărbat. Când poliția a adus o fotografie cu ea și a întrebat dacă o cunoaște cineva pe această femeie, am fost cu toții șocați să auzim că era femeie... Poliția a venit să o caute în legătură cu o fraudă în alt caz”, a scris altcineva.

Rețelele sociale s-au umplut rapid de postări similare, dar Nam Hyun Hee nu numai că nu le-a luat în seamă, dar, mai mult, a amenințat cu acțiuni legale împotriva oricui încercă să-l discrediteze pe viitorul ei soț. Nam a făcut eforturi mari de a-și proteja „logodnicul”, dar în curând au început să apară dovezi palpabile ale minciunilor „lui”. Astfel, o instituție de presă credibilă din Coreea de Sud a descoperit că Jeon era de fapt o elevă care a urmat liceul Korea Horseman, o instituție specializată în sporturi hipice, și a dat publicității mai multe fotografii cu ea. De asemenea, a ieșit la lumină și faptul că Jeon a făcut închisoare pentru mai multe fapte de fraudă și extorcare și că, în mod clar, era femeie.

De asemenea, s-a aflat că în 2019 Jeon s-a dat drept fiul nelegitim al lui Philip Jeon, președintele Paradise Hotel and Casino Group, o companie importantă în Coreea de Sud. Afirmațiile s-au dovedit a fi false, iar compania a emis și un comunicat în acest sens.

Jeon a fost condamnată la doi ani și trei luni de închisoare pentru mai multe înșelăciuni, după ce a luat diverse sume de bani de la o serie de persoane sub pretexte false.

În fața dovezilor copleșitoare, Nam Hyun Hee a rupt orice legătură cu Jeon Chung Jo și a anunțat că nunta a fost anulată. Jeon a fost arestată.

Mai ciudat este că după ce a anunțat că s-a logodit, Nam Hyun Hee a spus că este însărcinată cu Jeon, lucru care este imposibil. Într-un interviu, fosta sportivă a susținut că fostul „logodnic” a păcălit-o cu teste de sarcină false și că ea a ajuns să creadă minciuna. Totuși, ea a mai dezvăluit că Jeon Chung Jo i-a spus că ar fi bărbat transgender și că suferise o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului, situație în care era practic imposibil să rămână însărcinată.

„Mi s-a părut că este ciudat. Aveam de gând să merg la ginecolog, dar Jeon m-a tot oprit”, a spus Nam.

După ce s-a despărțit de Jeon, Nam Hyun Hee a aflat că „fostul logodnic” îi folosea numele pentru a frauda diverși investitori, mulți dintre ei spunând că i-au dat bani pentru că aveau încredere în fosta scrimeră.

Jeon Chung Jo a fost eliberată după câteva zile de arest, pentru că poliția nu consideră că existul riscul de a fugi și a se sustrage urmăririi penale. S-a emis, însă, un ordin de restricție care îi interzice să se apropie de Nam la mai puțin de 100 de metri, să o sune sau să-i trimită mesaje.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri