S-au născut ţinându-se de mână. Fetele gemene din SUA s-au dezvoltat în acelaşi sac amniotic

Data publicării:
gemmen

A fost atât de frumos, amândouă se ţineau de mâini şi a fost minunat să le aud pe amândouă plângând. Este cel mai frumos cadou de Ziua Mamei!”, a declarat Sarah Thistlethwaite, mama gemenelor.

Nu ştiu ce îmi trecea prin minte, nu puteam gândi. Mi-au dat lacrimile instantaneu. A fost frumos”, a spus și tatăl acestora, Bill Thistlethwaite.

O astfel de pereche de nou-născuţi poartă numele de gemeni mono-mono pentru că s-au dezvoltat în acelaşi sac amniotic. Probabilitatea apariţiei unei astfel de sarcini este de una la 10.000.

Părinţii lui Jenna şi Jillian ştiau că vor avea gemeni, însă nimeni nu s-a aşteptat la o aşa surpriză.

Potrivit medicilor, rata de supravieţuire a gemenilor monoamniotici este de 81-95 la sută, în cazul în care sarcina este monitorizată atent. Mama acestor fetiţe a fost internată 56 de zile până să nască.

Am practicat operaţii obstetrice de mare risc de 35 de ani şi am văzut mai puţin de 10 astfel de cazuri”, a spus dr. Justin Levin, medic la spitalul din Akron, Ohio.

Jurnaliştii americani au descoperit că în spitalul în care a avut loc această naştere mai este internată o gravidă, cu acelaşi tip de sarcină.

Acum, toată lumea aşteaptă să vadă dacă aceşti gemeni vor veni pe lume într-un mod la fel de surprinzător ca perechea născută de Ziua Mamei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri