Un bărbat de 60 de ani n-a fost deloc entuziasmat că a câștigat 50 milioane $ la loterie. Ce a făcut după ce a încasat banii

Data actualizării: Data publicării:
batbat cu microfonul in mana
Pierre Richer FOTO: CTV News

Un bărbat din Quebec, vârstă de peste 60 de ani, a câștigat la loterie 50 de milioane de dolari, însă vestea nu l-a tulburat aproape deloc și a făcut un lucru la care nimeni nu se aștepta.

Pierre Richer a aflat că a câștigat jackpot-ul la extragerea Lotto Max de vineri, 6 octombrie. Ca și cum nimic deosebit nu se întâmplase, Richer s-a trezit luni dimineață la 4:30 și s-a dus la serviciu, lucrând ca șofer la o companie de catering, potrivit Yahoo News.

„Nu pot să-i las singuri, în întuneric. Fără mine, departamentul de transport nu este fezabil”, a spus Richer la o conferință de presă susținută de Loto-Québec, când i-a fost transferat premiul.

Pierre a și recunoscut că salariul lui nu este unul grozav, dar spune că îi place ceea ce face. Deși are vârsta la care majoritatea oamenilor se gândesc să se retragă din activitatea profesională, Pierre încă nu intenționează să se pensioneze, dar că în următoarele câteva săptămâni va analiza și această posibilitate și va decide dacă în următorii ani va face asta.

Canadianul nu este un jucător împătimit la loterie și spune că a cumpărat două bilete, pe care a dat 10 dolari, atunci când a fost să facă niște cumpărături pentru Ziua Recunoștinței.

A doua zi, împreună cu fiica și soția lui, Pierre a verificat numerele și a descoperit câștigul epic. Însă entuziasmul a fost de scurtă durată. „M-am bucurat puțin. Mi-a trecut repede”, a spus el.

Bărbatul spune că vrea „să cumpere o casă nouă și o mașină bună și cam atât”. Deocamdată este mai entuziasmat de gândul că va tunde gazonul în noua curte decât de faptul că are o avere considerabilă în cont.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri