Un polițist din Florida este investigat după ce și-ar fi dus la arest fiul de 3 ani ca să-l educe

Data actualizării: Data publicării:
cuplu de politisti și copiii lor
Un polițist și-a încătușat și băgat la închisoare fiul de 3 ani pentru că nu a cerut olița și a făcut pe el FOTO: Facebook/ Daytona Beach Shores Department of Public Safety

Un ofițer de poliție din Florida este investigat după ce și-a băgat la închisoare propriul copil în vârstă de 3 ani și chiar i-a pus cătușe, pentru că a făcut pe el și nu a știut să ceară olița.

Într-o conversație surprinsă de camera montată pe echipament și obținută de presa locală, lt. Michael Schoenbrod, de la Departamentul de Siguranță Publică, poate fi auzit spunându-i ofițerului de caz de la Departamentul pentru Copii și Familie că fiul lui nu are disciplina oliței și că întâmpină dificultăți cu el. Pentru a-i da o lecție băiețelului de 3 ani, l-a băgat în închisoare în luna octombrie a anului trecut, și nu doar o dată, iar a doua oară chiar l-a încătușat, potrivit NBC.

„Plângea. Primisem răspunsul pe care îl așteptam de la el”, i-a mai spus Lt. Schoenbrod ofițerului care îl audia

Polițistul pare foarte împăcat cu ceea ce a făcut, ba chiar consideră că metoda lui de „educație” este foarte bună. A recunoscut că și-a închis fiul cel mic de două ori. De asemenea, Schoenbrod a dezvăluit că, în urmă cu 9 ani, a folosit aceeași strategie pentru a-și disciplina și fiul cel mare, pe când acesta avea doar 4 ani. Atunci, el și-a băgat copilul la închisoare pentru că lovise o fată și s-a purtat urât.

„L-am dus la închisoare și a stat acolo. L-am urmărit. Plângea și chiar și în ziua de azi dacă amintești acel incident el o să spună că nu ar mai face așa ceva niciodată. Deci, a fost eficient”, a spus Schoenbrod.

„Din acest motiv am făcut-o și cu cel mic. El nu a lovit pe nimeni, dar m-am gândit că tot de disciplină are nevoie”.

După dezvăluirile controversate, departamentul de poliție a lansat o anchetă, dar nu au fost făcute precizări suplimentare și nu este clar dacă lt. Michael Schoenbrod sau mama băieților, care lucrează și ea la aceeași secție de poliție, se vor confrunta cu vreo sancțiune.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri