Un rus a aruncat un Mercedes de la 300 de metri înălțime, după ce s-ar fi săturat de el VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
mercedes

Un blogger rus a ridicat în aer un SUV Mercedes cu elicopter, apoi i-a dat drumul de la 300 de metri, pentru că s-ar fi săturat de mașină, informează The Moscow Times.

Evenimentul a fost pregătit temeinic și documentat video de la început până la sfârșit. Filmarea prezintă modelul Mercedes-Benz Clasa G condus pe șosea către locul de urma să fie ridicat de un elicopter, ancorarea și apoi aruncarea sa într-o zonă izolată din taigaua rusească. Epava a fost apoi transportată la un cimitir de mașini.

Proprietarul mașinii, bloggerul Moroz, a plătit 4.000 de dolari unui aeroport local pentru a ridica mașina de lux la 300 de metri deasupra pământului.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Un site local de știri a scris că evenimentul ar survenit în urma unui pariu, însă este posibil ca arucarea mașinii să fie în cadrul unui proiect publicitar.

"Probabil vă întrebați de ce fac asta. Asta a fost mașina visurilor mele, pentru care am strâns bani timp de doi ani. Sunt dezamăgit și acum vedeți ce a rămas din ea ... eram sătul", a spus Moroz în clipul video, imediat după ce mașina este aruncată.

Acesta a făcut referire și la un pariu înainte să arunce mașina, spunând în clipul video: "Am câștigat pariul, e timpul să ridicăm mașina".

Peste 500.000 de oameni au urmărit clipul video în ultimele zile.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri