Un șofer care livrează mâncare iubește atât de mult ceea ce face, încât s-a dus la muncă la 4:30 AM și după ce a câștigat 36,5 mil. $

Data actualizării: Data publicării:
un barbat inchide o geanta cu bani
Un șofer care livrează mâncare iubește atât de mult ceea ce face încât s-a dus la muncă la 4:30 AM și după ce a câștigat 36,5 mil. $ FOTO: Shutterstock

Un bărbat din Montreal, care a dat lovitura câștigând la loterie 36,5 milioane de dolari în luna octombrie, s-a întors la muncă lunea următoare, la 4:30 dimineața. Mai mult, spune că nu are de gând să se lase de serviciu, deși are peste 60 de ani, pentru că pur și simplu își iubește foarte mult meseria.

Pierre Richer a câștigat suma uriașă la extragerea din 6 octombrie. El cumpărase biletul câștigător de la o băcănie de unde și-a luat plăcinte. A luat, de fapt, două bilete care l-au costat în total 10 dolari.

Ajuns acasă, bărbatul nu s-a mai gândit deloc la biletele la loterie, soția și fiica lui fiind cele care și-au dat seama că a câștigat, potrivit Loto-Québec, citată de Business Insider.

Când a aflat vestea, Richer s-a „bucurat puțin”, apoi și-a văzut de treburile lui. „Mă simt la fel. Nimic nu s-a schimbat", a spus el pentru presa canadiană.

Richer lucrează ca șofer pentru o firmă de catering și, în același timp, face parte și din departamentul care coordonează transportul și iubește ceea ce face. Așa că luni, 9 octombrie, la ora 4:30 dimineața, s-a dus la muncă.

„Nu pot să-i las singuri, pentru că fără mine departamentul ar avea probleme”, a spus el.

Magazinul alimentar care i-a vândut biletul va primi un comision de 1% din câștigul total, în valoare de 365.000 de dolari.

Bărbatul a spus și ce planuri are cu banii: să cumpere o casă și o mașină nouă și să-și trimită familia în vacanță. „Nu sunt eu omul care să meargă în vacanță, așa că îi voi trimite doar pe ei”, a spus bărbatul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri