Video. Malia Obama, surprinsă alături de noul ei iubit, pe care l-a cunoscut la Harvard

Data publicării:
malia obama cu iubitu

Malia Obama, fiica cea mare a fostului președintele al SUA, a fost filmată în campusul universității Harvard, în timp ce asista la un meci de fotbal, alături de iubitul său.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra de 19 ani a fost văzută alături de Rory Farquaharson, un coleg, student la Harvard. Farquaharson, în vârstă tot de 19 ani, este originar din Marea Britanie, unde a absolvit liceul prestigios Rugby School, pe care l-a reprezentat într-o competiției de golf, dar și într-un concurs de chimie, notează metro.co.uk.

Cei doi au fost filmați în timp ce se îmbrațișau și se sărutau înaintea unui meci de fotbal al universității Harvad împotriva Yale, în Massachusetts.

Presa britanică a scris că noul prieten al Maliei Obama este „foarte popular” și că cei doi sunt „foarte potriviți împreună”.

Malia a început cursurile la universitatea Harvard, toamna aceasta, după un an sabatic. Tânăra şi-a petrecut anul sabatic călătorind şi făcând practică la studioul de film Weinstein Company.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri