VIDEO Momentul în care un mire este arestat în Austria, în mijlocul ceremoniei. Mireasa a suferit un șoc și a fost dusă la spital

Data actualizării: Data publicării:
mire si mireasa in timpul ceremoniei
Un mire a fost arestat în Austria chiar înainte de a spune „da” în fața stării civile FOTO: Heute.at

Un mire a fost arestat în Austria chiar înainte de a spune „da” în fața stării civile, provocându-i un adevărat șoc miresei sale. Evenimentul ciudat a avut loc în timpul unei ceremonii care a avut loc la Castelul Vösendorf, din orașul cu același nume, sâmbăta trecută.

Între timp, mirele, cetățean turc de origine kurdă, a fost deportat în țara natală, iar cea care urma să-i devină soție spune că este devastată și că statul a privat-o de dreptul ei la fericire.

Gundula B., de 40 de ani, de origine germană, dar stabilită la Viena de aproape două decenii, și Hamza U, de 27 de ani, erau împreună de un an și jumătate, cunoscându-se la restaurantul unde lucrau amândoi. Hamza depusese cerere de azil, însă a primit răspuns negativ cu 10 zile înainte de căsătorie, potrivit Heute.at.

Femeia, care după ceremonia ratată a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, spune că nunta era planificată încă din vara trecută și că nu era vorba de o căsătorie aranjată, pentru ca el să dobândească drept de ședere permanentă, ci de dragoste adevărată. „Este un bărbat atât de dulce și de sensibil. Este groaznic ce s-a întâmplat”, a spus ea pentru presa austriacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În ultima perioadă, Hamza a stat ilegal în Austria, pentru că nu avea un permis de ședere valabil. Însă avocatul pe care l-a angajat Gundula spune că „poliția nu avea dreptul să împiedice căsătoria”. 

Pe de altă parte, Oficiul pentru Imigrație din Austria spune că Hamza a fost citat de 13 ori, însă a stat ascuns, pentru că știa că nu are cum să scape de deportate. Autoritățile conoșteau data nunții și au descins la 5 minute după începerea ceremoniei. Bărbatul a fost arestat, iar după trei zile a fost deportat.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri