Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

ELANUL LA BIROU

VIDEO. Elanul la birou

Angajaţii dintr-o clădire de birouri din Germania s-au trezit, pe nepusă masă, cu un nou coleg. Este vorba de un elan, care a fugit dintr-o pădure din Polonia şi a ajuns tocmai...la Dresda.

falie cutremur

Seisme puternice în America de Sud

Un seism cu magnitudinea de 6,4 a lovit statul Chile şi a fost urmat, la aproape 24 de ore, de un seism cu magnitudinea de moment 6,9 care s-a înregistrat în Peru. Între cele două cutremure s-a...

hamas-1

Israelul vrea dezarmarea Hamas

În Fâşia Gaza a reînceput războiul între armata israeliană şi militanţii palestinieni. 18 oameni au murit şi alţi 68 au fost răniţi în urma raidurilor aeriene care au lovit peste 30 de ţinte. Printre...

tornade italia

Cinci tornade au măturat nordul Italiei

Cinci tornade au lovit regiunea Liguria, din nordul Italiei, în doare câteva ore. Vârtejurile uriaşe s-au format pe mare, în zona portului Genova şi au înaintat pe uscat.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0832

1 EUR = 4.9765

1 GBP = 5.8018

1 USD = 4.6373

Vremea

București Băneasa
20°C
Presiune
762mmHg
Vânt
3m/s
Prognoza detaliată