Mesajul emoționant transmis de fiica exploratorului francez Paul-Henri Nargeolet, după vestea că el a murit

Data actualizării: Data publicării:
Paul Henri Nargeolet
FOTO: Profimedia Images

Fiica exploratorului francez Paul-Henri Nargeolet a transmis un mesaj emoționant după anunțul că tatăl ei a murit în submersibilul Titan.

Sidonie Nargeolet, fiica exploratorului francez: „Indiferent dacă se află într-un submarin sau pe Titanic, știu că îi place unde este. În orice caz... este fericit acolo unde este... Asta e liniştitor.”

Ieri au apărut imagini cu ultimele momente cu submersibilul Titan înainte de a începe coborârea în Oceanul Atlantic. Videoclipul a fost filmat de pe puntea navei de cercetare Polar Prince.

Abbi Jackson, cea care a surprins imaginile, l-a filmat și pe Paul Henri Nargeolet, care a fost supranumit „Domnul Titanic” pentru că a vizitat epava de 37 de ori. Bătrânul de 77 de ani stătea pe o barcă gonflabilă, a făcut cu mâna și a zâmbit camerei.

Compania OceanGate, care opera expedițiile pe submersibilul Titan la epava Titanicului a transmis că pasagerii de la bordul submarinului „au fost, din nefericire, pierduți”.

Comunicatul companiei: „Credem, acum, că CEO-ul nostru, Stockton Rush, Shahzada Dawood și fiul lui, Suleman Dawood, Hamish Harding și Paul-Henri Nargeolet au fost pierduți, din nefericire. Acești oameni au fost adevărați exploratori care au avut în comun un spirit al aventurii special și o pasiune profundă pentru explorare și pentru protejarea oceanelor lumii. Inimile noastre sunt alături de aceste cinci suflete și alături de fiecare membru al familiilor lor în această perioadă tragică.

Regretăm pierderea vieților omenești și bucuria pe care au adus-o tuturor celor care i-au cunoscut. Este o perioadă extrem de tristă pentru angajații noștri dedicați, care sunt epuizați și regretă profund această pierdere. Întreaga familie OceanGate este profund recunoscătoare față de toți cei care au muncit atât de mult pentru această operațiune de salvare. Le apreciem angajamentul pentru găsirea acestor cinci exploratori și pentru zilele și nopțile de muncă neobosită în sprijinul echipajului și familiilor lor. Este un moment foarte trist pentru comunitatea de exploratori și pentru membrii familiilor fiecărui om pierdut pe mare”, a transmis OceanGate într-un comunicat.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri