Contrabandă cu botox: O femeie a încercat să intre în Republica Moldova cu sute de seringi și flacoane ascunse în mașină

Data publicării:
contrabandă cu botox seringi și flacoane
În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră moldoveni şi vameşii au găsit 372 seringi şi recipiente cu botox. Colaj foto / surse foto: Serviciul Vamal al Republicii Moldova

O femeie care a încercat să intre în Republica Moldova prin punctul de trecere a frontierei Tudora, amplasat pe frontiera cu Ucraina, a fost prinsă transportând sute de seringi şi flacoane cu botox, pentru care nu avea documente de provenienţă. O parte din marfă era ascunsă în roata de rezervă a autoturismului Dacia Logan, cu care femeia se deplasa, anunță Serviciul Vamal al Rep. Moldova, informează News.ro.

Când vameşii au început să ridice produsele de contrabandă, femeia a încercat să ascundă unele dintre flacoane sub haine.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, care nu este rezident al Republicii Moldova, s-a prezentat la intrarea în această ţară în postul vamal Tudora, situat pe frontiera cu Ucraina. Ea conducea un autoturism Dacia Logan.

„Funcţionarii vamali în comun cu poliţiştii de frontieră au supus controlului de rigoare mijlocul de transport şi au depistat în roata de rezervă şi în salonul mijlocului de transport, tăinuite produse cosmetologice. În momentul când s-a decis ridicarea produselor şi documentarea cazului, persoana a încercat să ascundă produsele sub haină, motiv pentru care echipa de control a dispus suplimentar efectuarea controlului corporal”, se arată într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă de autorităţile vamale din Republica Moldova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În maşina condusă de femeie şi asupra acesteia poliţiştii de frontieră moldoveni şi vameşii au găsit 372 seringi şi recipiente botox, ascunse şi nedeclarate controlului vamal.

Produsele au fost ridicate, iar investigaţiile în acest caz continuă, menționează sursa citată.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri