Video Momentul în care un pod din India se prăbușește. Structura abia fusese refăcută după ce mai căzuse o dată

Data publicării:
pod india
Un pod din India s-a prăbușit a doua oară. Foto: Profimedia

Un pod suspendat din India s-a prăbușit pentru a doua oară în 14 luni. Structura de peste fluviul Gange era în construcție, după ce căzuse deja o dată, în aprilie anul trecut. Opt bărbați se aflau pe pod în momentul prăbușiri, iar unul dintre ei este dat dispărut, relatează Reuters, care citează ANI.

Costurile reconstrucției podului erau estimate la peste 200 de milioane de dolari. Însă acesta nu a mai fost terminat. S-a prăbușit sub propria greutate. Inițial, podul trebuia să fie terminat în 2019. A fost gata cu aproape 3 ani de întârzire și a fost distrus de ploaie și vântul puternic.

Lucrările au fost reluate, însă structura a fost făcută la fel de prost ca și prima dată. Opt bărbați se aflau pe pod în momentul prăbușirii acestuia duminică, un gardian fiind dat dispărut, potrvit ANI.

„A fost o agitație masivă aici, s-a simțit ca și cum ar fi fost o explozie. Mai târziu am aflat că podul s-a prăbușit”, a declarat Rakesh Kumar, un rezident local, pentru sursa citată.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În octombrie anul trecut, un pod suspendat din India, care fusese consolidat, s-a prăbușit în ziua inaugurării. A cedat sub greutatea oamenilor care îl traversau și 135 de persoane au murit.

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri