Video Muzica surprinzătoare aleasă la înmormântarea lui Aleksei Navalnîi: Coloana sonoră a filmului „Terminator 2” şi Frank Sinatra 

Data actualizării: Data publicării:
inmormantare navalnii
Imagine de la slujba de înmormântare a lui Aleksei Navalnîi. Foto: Profimedia Images

În timpul înmormântării lui Aleksei Navalnîi, la Moscova, a fost redată coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Judgment Day”, precum şi melodia „My Way” de Frank Sinatra. Oponentul rus, care a murit la 16 februarie la vârsta de 47 de ani, a fost înmormântat vineri, în prezenţa celor dragi şi a miilor de susţinători.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La sfârşitul înmormântării, în timpul înmormântării lui Aleksei Navalnîi, coloana sonoră a filmului „Terminator 2: Ziua Judecăţii” a sunat în cimitirul Borisovo. Lungmetrajul lui James Cameron, lansat în 1991, a fost favoritul adversarului rus, potrivit purtătorului său de cuvânt, Kira Iarmich, scrie News.ro. 

Coloana sonoră a filmului „Terminator 2”, care evocă în special teme precum liberul arbitru sau rezistenţa împotriva ordinii stabilite, a fost compusă de Brad Fiedel, cel care a compus şi muzica primului film.

Cântecul „My Way”, cântat de Frank Sinatra, s-a auzit şi la înmormântarea adversarului rus. Piese care au o anumită rezonanţă cu luptele conduse de Aleksei Navalnîi împotriva puterii ruse.

Mii de susţinători s-au adunat vineri pentru a-i aduce un omagiu fostului activist anticorupţie, care a murit în urmă cu două săptămâni într-un centru penitenciar din Arctica şi în împrejurări care încă ridică semne de întrebare. Cel puţin 45 de persoane au fost arestate în marginea mitingurilor în sprijinul bărbatului care l-a sfidat de mai multe ori pe Vladimir Putin, acuzat de ţările occidentale că este responsabil pentru moartea sa.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri