O femeie ar fi strigat „o să muriți cu toții”, înaintea atacului armat din Las Vegas

Data publicării:
brianna

O supraviețuitoare a atacului armat din Las Vegas a povestit că a auzit, cu o oră înainte ca bărbatul să deschidă focul, o femeie care se plimba prin mulțime țipând „O să muriți cu toții”, relatează Sky News. 

Totul s-a întâmplat cu aproximativ 45 de minute înainte ca festivalul de muzică country Route 91 Harvest să se devină scena celui mai sângeros atac armat din istoria SUA. Femeia s-ar fi plimbat prin mulțime alături de un bărbat și ar fi strigat că toți participanții la concert vor muri. Ea a fost ulterior escortată în afara concertului de către forțele de ordine.

Brianna Hendricks, o supraviețuitoare a atacului, a povestit că femeia se purta ciudat: „Era o doamnă care a venit alergând în spatele nostru, se juca prin părul oamenilor, se purta ca o nebună și ne-a spus că vom muri cu toții. Ne-a spus că ei sunt peste tot în jurul nostru și că vom muri”.

Femeia ar fi avansat în mulțime după ce le-ar fi spus celor din jur că prietenul ei nu poate respira, astfel încât ei s-au dat la o parte pentru a le face loc celor doi.

„Nu știu dacă a vrut să ne avertizeze sau să ne amenințe. A fost înfricoșător. Părea că știa ce avea să se întâmple”, a mai spus tânăra.

Poliția nu a precizat dacă există vreo legătură între acest incident și tragedia care i-a urmat. O femeie, despre care se presupune că ar fi partenera atacatorului Stephen Paddock, a fost reținută de polițiști.

Atacul din Las Vegas s-a soldat cu 50 de morți și peste 400 de răniți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri