O turmă de oi din Grecia a intrat într-o seră și a mâncat 300 de kilograme de canabis: „Săreau mai sus decât caprele”

Data actualizării: Data publicării:
oi stau pe iarba si un miel sare
O turmă de oi a mâncat 300 de kilograme de canabis în Grecia. Foto: Profimedia

O turmă de oi a mâncat 300 de kilograme de canabis în Grecia. Oile au intrat într-o seră din cea mai mare plantație de canabis medical din Grecia, iar proprietarul fermei a povestit pentru publicația hellas.postsen.com care a fost efectul asupra lor.

„Eu sunt foarte bine, dar și mai bine sunt oile, pline de nebunie. Totul este frumos pentru ele”, a declarat în glumă proprietarul fermei de canabis medicinal din Almyros Volos, Yiannis Bourounis, pentru postul de radio Status FM 107.7 din Salonic.

„Suntem cea mai mare untitate de sere de canabis din Europa Centrală și de Est. Am pierdut 80% din producție din cauza inundațiilor. În timp ce încercam să salvăm tot ce puteam, am văzut dintr-o dată oi și capre păscând în interiorul serei. Au găsit verdețuri să mănânce, pentru că toată mâncarea lor a fost distrusă, le place foarte mult cânepa. Problema a fost cum să le alungăm din seră, pentru că nu voiau să plece”, a povestit fermierul.

„Oile săreau mai sus decât caprele și asta nu se întâmplă niciodată. Logic, pentru că au mâncat vreo 300 de kilograme”, a conchis Bourounis.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri