Video Putin le-a vorbit liderilor BRICS cu altă voce. Discursul liderului de la Kremlin a părut redat în slow motion

Data publicării:
Vladimir Putin a apărut la summitul BRICS din Africa de Sud în singurul mod în care putea, fără să fie arestat - a apărut virtual.
Vladimir Putin a apărut la summitul BRICS din Africa de Sud în singurul mod în care putea, fără să fie arestat - a apărut virtual. Foto: Profimedia Images

Vladimir Putin și-a făcut apariția la summitul din Africa de Sud al țărilor prietene, dar numai virtual. Și nici această intervenție nu a mers bine, pentru că a apărut o eroare și vocea președintelui rus a fost schimbată. Absența fizică a lui Putin de la reuniunea BRICS era cunoscută, deoarece risca să fie arestat.

Vladimir Putin a apărut la summitul BRICS din Africa de Sud în singurul mod în care putea, fără să fie arestat - a apărut virtual.

Liderii celorlalte țări din acest grup au fost acolo, fizic, în timp ce președintele rus a apărut pe mai multe ecrane simultan, ca Big Brother în 1984.

A fost, fără îndoială, o ipostază umilitoare pentru Putin, deoarece toată lumea știe de ce nu a plecat din Rusia. Dar umilința a fost dublată și de o greșeală uriașă din culise.

Din motive necunoscute, vocea lui Putin care a răsunat în sală nu era vocea binecunoscută. Era mult mai groasă și înfundată. Părea că înregistrarea a fost redată la o viteză mai mică decât cea normală. Așa a vorbit Putin toate cele 18 minute.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri