Răsturnare de situație. Suspectul arestat pentru uciderea celor două românce din Italia este chiar cel care a sunat la 112

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie din italia
Foto: Profimedia

Românul de 23 de ani suspectat că ar fi ucis două românce din Italia, care erau prietene și care locuiau la doar 200 de metri una faţă de celalaltă, este interogat de polițiști, dar refuză să răspundă la întrebările lor. Bărbatul este cel care a sunat la numărul de urgențe pentru a anunța că le-a găsit fără viață. Una dintre cele două românce avea corpul carbonizat, iar cealaltă a fost înjunghiată de mai multe ori.

Românul de 23 de ani era vecin cu cele două femei. Tot el este cel care a sunat la numărul de urgență pentru a anunța autoritățile că le-a găsit pe cele două femei fără viață, în locuințele lor.

Autoritățile italiene spun că au reușit să-l identifice pe suspect cu ajutorul comunității românești din Sicilia, care a furnizat informații polițiștilor despre legăturile pe care cele două femei le-ar fi avut cu acest tânăr și a indicat posibilitatea ca acesta să fie suspectul.

Bărbatul este în prezent în custodia autorităților. El a fost interogat, însă a invocat dreptul de a nu răspunde la întrebări și a solicitat prezența unui avocat.

Acum, autoritățile din Italia încearcă să-l plaseze be bărbat la locul crimelor în acea noapte.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri