VIDEO. Avion în flăcări în Rusia, 41 de morți. Imagini terifiante surprinse de unul dintre pasageri

Data publicării:
incendiu avion

Doar 37 de oameni din 78 au supraviețuit, după ce un avion a efectuat o aterizare de urgenţă şi a luat foc la aeroportul Sheremetyevo din Moscova. Piloții avionului, care decolase de puţin timp, au raportat o defecţiune tehnică şi au cerut să se întoarcă. În timpul aterizării de urgenţă, avionul a lovit pista şi jumătatea din spate a luat foc. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Aceste imagini terifiante au fost surprinse chiar de unul dintre pasagerii avionului Suhoi Superjet 100. Pe filmare se poate vedea cum flăcările au cuprins complet motoarele şi aripile. 

În alte înregistrări video se văd pasageri care ies din avion pe tobogane, apoi aleargă pe pistă pentru a se îndepărta de Superjet în timp ce acesta ardea extrem de repede. Un uriaş nor de fum negru s-a ridicat deasupra Aeroportului Şeremetievo, cel mai mare din Rusia după numărul de pasageri.

Într-un comunicat, Aeroflot, principala companie rusă, a transmis că aterizarea de urgenţă a fost determinată de "un incendiu la motoare în zbor".

A fost deschisă o "anchetă penală pentru încălcarea regulilor de securitate", a precizat într-un comunicat Comitetul de Anchetă rus, însărcinat cu investigaţiile în astfel de cazuri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri