Video Accident bizar pe aeroport: Un avion a rupt gardul și a intrat într-o mașină. „L-am văzut pe pilot dându-și palme”

Data actualizării: Data publicării:
avion masina ezgif.com-optimize (6)

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc pe un aeroport din Dallas, Texas, unde un avion de mici dimensiuni a rupt un gard și a intrat într-o mașină care mergea regulamentar pe drum. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav. Autoritatea aeronautică din SUA investighează incidentul.

Accidentul a avut loc după ce pilotul unui avion monomotor Lancair IV-P, care făcea o aterizare de urgență pe aeroportul Aero Country din Dallas, nu a reușit să se oprească aparatul la capătul pistei. Ca urmare, avionul a trecut prin gardul de protecție și s-a ciocnit cu o mașină care trecea pe drum.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paramedicii au găsit trei pacienți la fața locului, doi în avion și unul în mașină, potrivit postului local NBC DFW. Pompierii au declarat că o persoană a fost transportată la spital cu răni ușoare, dar nu au putut confirma dacă acea persoană se afla în avion sau în mașină.

Incidentul a fost surprins de un martor, Jack Schneider, care venise la aeroport pentru a prelua un avion pe care intenționează să îl repare.

„Eram de cealaltă parte a avionului, cea mai apropiată de pistă, și, deodată, aud că un avion aterizează. M-am uitat și am văzut fum gros care ieșea din pneuri. Și mi-am dat seama că mergea mult prea repede pentru a se opri până la capătul pistei", a declarat Schneider, el însuși inginer aerospațial și pilot, potrivit NBC DFW.

Atunci a decis să scoată telefonul pentru a filma scena.

„A trecut prin gard și apoi a intrat pe șosea, apoi a traversat o bandă de circulație și apoi pe cealaltă bandă de circulație chiar în momentul în care o altă mașină l-a lovit”, a spus Schneider.

Un alt martor al incidentului spune că s-a simțit ușurat când a văzut că toți cei implicați erau bine.

„De fapt, l-am văzut pe pilot dându-și palme din cauza frustrării”, a spus el.

Adninistrația Aeronatutică a SUA și National Transportation Safety Board (NTSB) investighează cauza accidentului.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri