Actrița Lena Headey rupe tăcerea în legătură cu Harvey Weinstein

Data publicării:
lena headey

Lena Headey a vorbit despre propria sa experiență neplăcută cu producătorul Harvey Weinstein, acuzat de zeci de femei de viol, agresiuni sexuale sau hărțuire. Actrița britanică a postat mai multe mesaje pe Twitter, în care detaliază cele două întâlniri pe care le-a avut cu Weinstein.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula „Frații Grim”, unde Weinstein era producător executiv. „Harvey mi-a cerut să ne plimbăm pe malul apei. La un moment dat, s-a oprit și a făcut un comentariu sugestiv, un gest. Am răs, eram efectiv șocată. I-am spus ceva de genul: „hai, prietene, ar fi ca și cum l-aș săruta pe tata”.

A doua oară, Headey a mers în Los Angeles pentru a discuta cu Weinstein despre un potențial film. După ce au luat masa la hotelul producătorului, acesta a chemat-o la el în cameră, sub pretextul că vrea să îi dea scenariul:

„Am mers către lift și am intrat în alertă. I-am spus atunci că nu sunt interesată de nimic altceva decât de o colaborare pe plan profesional și i-am zis: să nu crezi că merg cu tine sus pentru orice alt motiv, nu o să se întâmple nimic între noi”.

Actrița povestește că producătorul a devenit apoi „tăcut” și „furios”, iar când cartela cu care deschidea camera de hotel nu a funcționat, s-a enervat și mai tare: „M-a prins de braț cu putere și m-a dus înapoi la lift, apoi prin hotel, până în parcare, mi-a plătit taxiul și mi-a șoptit la ureche să nu cumva să spun cuiva despre ce a vrut să facă”.

Headey a menționat că și regizorul Terry Gilliam s-a purtat urât cu ea pe platourile de filmare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri