Donald Trump promite: „Nu mai dăm jos guverne”

Data publicării:
trump

America nu va mai trimite soldaţi în misiune în străinătate ca să dea jos guverne. E una dintre promisiunile de campanie pe care Donald Trump spune că o va aplica după învestirea la Casa Albă. Cu toate acestea, nu va reduce cheltuielile destinate armatei. Donald Trump a spus toate acestea într-un oraş din apropiere de baza militară Fort Bragg care, de-a lungul anilor, a trimis soldaţi în misiune în 90 de ţări.

„Vom pune capăt cursei de răsturnare a guvernelor străine şi, trebuie să înţelegeţi, sunt regimuri străine despre care nu ştim nimic şi cu care nu ar trebui să avem de-a face. În schimb, trebuie să ne concentrăm pe înfrângerea terorismului şi distrugerea ISIS. Şi asta vom face. Orice naţiune care împărtăşeşte aceste idealuri va fi partenerul nostru în această misiune”, a spus Donald Trump.

„Nu dogma rigidă ne ghidează, ci lecţiile istoriei şi dorinţa de a promova stabilitate în lume şi putere în ţara noastră. Acest ciclu distructiv de intervenţii şi haos trebuie, oameni buni, să înceteze. Să înceteze! Ne consolidăm forţa militară nu ca un gest de agresiune, ci ca unul de prevenţie”, a adăugat preşedintele ales al SUA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri