Galerie Foto Cine este femeia care a venit cu Donald Trump la tribunalul din Miami și pe care toată lumea a confundat-o cu Melania

Data actualizării: Data publicării:
Margo Martin / Melania Trump cu Donald Trump
Margo Martin (stânga) l-a acompaniat pe Donald Trump la tribunalul din Miami, iar multă lume a confundat-o cu Melania (dreapta). Colaj foto: Profimedia Images

Spectatorii - și chiar și Fox News - au crezut că Melania Trump a venit marți la Miami să îl susțină pe soțul ei care s-a prezentat la tribunal în legătură cu scandalul documentelor secrete, potrivit Insider. Dar, femeia care a venit la tribunal în convoiul de mașini al lui Trump era de fapt directorul adjunct de comunicare al fostului președinte american.

După ce convoiul de mașini al lui Trump a ajuns la tribunalul de la Miami unde acesta a pledat nevinovat la cele 37 de capete de acuzare care i-au fost aduse în scandalul documentelor secrete pe care le ținea acasă, prezentatorul Fox News John Roberts a arătat un videoclip cu o femeie care purta ochelari de soare și care semăna foarte mult cu Melania Trump.

„Iat-o”, a spus Roberts. După 15 minute de la prima sa intervenție, Roberts și-a corectat greșeala. „Aparent, nu era Melania. O zi ca asta, cu atât de multe veniri și plecări, este ușor de la depărtare să confunzi două persoane.”

Margo Martin a lucrat pentru Trump de când acesta era încă la Casa Albă. Captură foto: Instagram:
margomcatee
Margo Martin a lucrat pentru Trump de când acesta era încă la Casa Albă. Captură foto: Instagram: margomcatee

Melania a rămas de fapt la New York în timp ce fostul președinte american s-a deplasat în Florida pentru a se prezenta la tribunal, potrivit Daily Mail.

Margo Martin a lucrat pentru Trump de când acesta era încă la Casa Albă și a fost secretarul de presă care a făcut ultimul anunț din mandatul lui Trump. Mai mult, Martin s-ar putea să fie implicată și ea în cele mai recente probleme legale cu care se confruntă Trump.

CNN a raportat că Martin a fost prezentă la o întâlnire privată organizată în iulie 2021 unde procurorii spun că Trump a fluturat în aer un plan de luptă secret în fața invitaților săi. Documentele Pentagonului detaliau un atac asupra Iranului.

În înregistrarea audio a întâlnirii se poate auzi cum Trump le spune invitaților săi că „astea sunt informații secrete. Uite, uite aici”.

Martin este una dintre puținele persoane care au rămas alături de Trump după ce acesta și-a încheiat mandatul de președinte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Martin a postat marți un videoclip cu Trump înconjurat de fani într-o brutărie din Miami, unde s-a oferit să le achite notele de plată tuturor celor prezenți și a ascultat cum aceștia i-au cântat „La mulți ani”.

După ce a ieșit de la Tribunalul din Miami, Trump, care nu are deocamdată nicio restricție de călătorie, s-a urcat în avionul său privat și a plecat spre clubul său de golf din Bedminster, New Jersey.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri