Trump i-a făcut mincinoși pe cei de la CNN la o întâlnire unde voia să se împace cu presa

Data actualizării: Data publicării:
trump getty
Foto: Gulliver/Getty Images

Președintele ales Donald Trump a declarat luni, în fața a 25 de directori de televiziuni, că își dorește o relație „cordialăși „productivăcu presa, însă are în continuare câteva nemulțumiri, potrivit unei surse citate de politico.com.

trump getty
Foto: Gulliver/Getty Images

Întâlnirea a început cu plângeri împotriva „presei necinstite” și a dat drept exemple negative pe CNN și NBC News. De asemenea, a amintit și de fotografiile cu el pe care NBC le-a folosit și pe care le consideră „ofensatoare”.

New York Post a descris întâlnirea ca fiind incendiară. În materialul de pe New York Post scrie că Trump i-a numit pe jurnaliștii de la CNN „mincinoși”, spunându-le că ar trebui să le fie rușine”.

Sursa citată de politico.com a spus că în timpul discuțiilor, Trump a vorbit și despre posibilitatea refacerii relației tumultoase dintre președintele ales și media, precizând că tot ce își dorește este „corectitudine”. Întrebat cum definește termenul de corectitudine, Trump a răspuns că prin „adevăr”. Însă, în afară de câteva momente de ceartă de la începutul întâlnirii, sursa a spus că discuțiile au fost concrete.

Trump a declarat că este timpul ca cineva din armată să ocupe poziția de ministru al Apărării și a menționat că Mitt Romney își dorește cu ardoare să devină secretar de stat.

A comparat situația din Siria cu Holocaustul și s-a arătat entuziasmat după întâlnirea cu Barack Obama de la Casa Albă, precizând că după au vorbit la telefon de cel puțin două ori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri