Hoț prins după ce a fost încuiat de producător în mașina pe care o furase

Data publicării:
bmw
Foto: Gulliver/Getty Images

Poliția din Seattle a prins un hoț de mașini cu ajutorul celor de la BMW, care au identificat poziția autovehiculului furat și l-au încuiat înăuntru de la distanță.

bmw
Foto: Gulliver/Getty Images

Polițiștii din Seattle l-au făcut faimos pe hoțul ghinionist după ce au postat pe blog întâmplarea. „Un hoț de mașini s-a trezit închis în BMW-ul pe care-l furase”, povestesc oamenii legii.

Proprietarul mașinii a împrumutat-o unui prieten neglijent care a uitat cheile în vehicul când a returnat-o. Suspectul a profitat și a fugit cu mașina”, se arată pe blogul poliției. Când a descoperit că i-a dispărut mașina proprietarul a anunțat poliția, care a cerut ajutorul celor de la BMW. Angajații producătorului auto au reușit să blocheze ușile și le-au transmis polițiștilor unde se află vehiculul. Aceștia au preluat și controlul asupra sistemului audio al mașinii și au transmis mesajul „nu eu sunt blocat aici cu tine, tu ești blocat aici cu mine”.

La scurt timp oamenii legii au găsit mașina într-o parcare și pe hoț dormind pe scaunul șoferului. Acesta a încercat să fugă dar a fost blocat de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, suspectul este un bărbat de 38 de ani care a fost arestat pentru furt auto și posesie de droguri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri