Mesajul lui Eric Trump, fiul mijlociu al lui Donald Trump: Rugați-vă împreună cu mine

Data actualizării: Data publicării:
eric trump vorbeste de la tribuna in campania de realegere a lui donald trump
Eric Trump, fiul mijlociu al președintelui Donald Trump Foto: Guliver/Getty Images

Fiul mijlociu al președintelui Trump, Eric Trump, a postat vineri, pe Twitter, un mesaj în care le cere susținătorilor să se roage pentru tatăl său, pe care îl descrie drept „un adevărat luptător”.

Mesajul intervine în condițiile în care la Casa Albă a sosit elicopterul prezidențial pentru a-l transporta pe președinte la centrul medical militar Walter Reed din Washington, după ce Donald Trump a fost diagnosticat cu COVID-19, a început să dezvolte simptome și a primit deja un tratament experimental pe bază de anticorpi. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Donald Trump este un adevărat luptător. Va lupta cu aceeași tărie și convingere cu care luptă pentru America în fiecare zi. Vă cer să-mi fiți alături și să ne rugăm pentru a se face bine. Niciodată nu am fost mai mândru de cineva și de ceea ce a trebuit să îndure”, a scris Eric Trump.

Eric Trump se ocupă de afacerile familiei și este vicepreședinte executiv al Trump Organization.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri