VIDEO. Vedete de la Hollywood îi încurajează pe americani să nu îl voteze pe Trump

Data publicării:
colaj hillary clinton donald trump

Într-un clip publicat de compania „Save the Day”, 27 de vedete de la Hollywood îi încurajează pe americani să voteze, dar să nu pună ștampila pe numele lui Donald Trump. Candidatul republican la Casa Albă este descris de vedetele din clip drept „un rasist, abuziv și laș, care ar putea să strice permanent fundația pe care s-a construit societatea noastră”, relatează Huffington Post.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În filmare, vedetele ironizează obiceiul politicienilor de a se înconjura de celebrități care îi susțin pentru a obține mai multe voturi. 

Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Julianne Moore, Keegan-Michael Key, Don Cheadle, James Franco, Jesse Williams, Cobie Smulders, Martin Sheen, Leslie Odom Jr. și Neil Patrick Harris se numără printre vedetele care îi îndeamnă pe americani să se înregistreze în Registrul Electoral și să voteze. 

De asemenea, vedetele atrag atenția că aceste alegeri reprezintă un punct de cotitură nu doar pentru istoria Statelor Unite ci și pe cea a lumii, întrucât alegerile din SUA sunt urmărite de tot globul. Totodată, celebritățile atrag atenția că de rezultatul acestor alegeri vor depinde lucruri care îi afectează direct, cum ar fi 

„Nu putem spune că un vot nu contează. Votul tău contează. Alegerile acestea afectează totul. De la Senat, la politicile privind imigrația, împrumuturile pentru studenți, legile privind controlul armelor, până la nominalizările pentru Curtea Supremă”, atrag atenția vedetele. 

Filmarea, regizată de Joss Whedon, face parte din campania acestuia de a încuraja oamenii de pretutindeni să voteze, și mai ales să voteze împotriva lui Donald Trump. 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri