Anchetatorii au descifrat mesajul scris cu markerul pe o scândură, lângă scheletul Andreei Rabciuc, românca dispărută în Italia

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto cu un rucsac si poza unei tinere
Andreea Rabciuc, care a fost multiplă campioană națională la tir sportiv și care a făcut parte din lotul României de seniori, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona FOTO: fanpage.it

Anchetatorii au descifrat mesajul scris cu markerul pe o bucată de lemn găsită lângă scheletul Andreei Rabciuc, românca dispărută acum doi ani în Italia.

Anchetatorii au făcut această descoperire când au găsit rămășițele tinerei de 27 de ani la o fermă părăsită. Andreea Rabciuc dispăruse în 12 martie 2022.

"Dacă nu mi l-ar fi luat, aș fi sunat-o pe mama" și "vă iubesc", scrie pe scândura găsită, scrie Il Giornale.

Mesajul este scris cu litere mici și cu majuscule, iar procurorii spun că vor face o expertiză grafoscopică.

Mesajul nu include numele iubitului Andreei, Simone Gresti. Cei doi ar fi petrecut noaptea înainte cu alți doi prieteni. Pe parcursul serii se pare că tânăra a avut mai multe mesaje de la alți doi bărbați, un fost iubit și un prieten. Andreea și Simone s-au certat.

Bărbatul a negat că i-a luat tinerei telefonul și a susținut că de fapt ea i l-ar fi dat. El s-a îndoit că mesajul găsit ar fi al tinerei.

„Nu i-am luat telefonul, ea a fugit. Mi-a dat telefonul. Ea a vrut să plece, nu sunt un monstru, eu nu am vrut să o pun în pericol, am vrut doar să o protejez. S-au întâmplat o mai multe lucruri pe care sincer nu le pot explica pentru că mi se pare absurd, dar nu era intenția mea să-i fac vreun rău Andreei sau să nu-i dau telefonul”, s-a apărat Simone.

El este cercetat pentru droguri, răpire, crimă și incitare la sinucidere.

Andreea Rabciuc, care a fost multiplă campioană națională la tir sportiv și care a făcut parte din lotul României de seniori, a dispărut în dimineața de 12 martie 2022 din Jesi, Ancona. 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri