Cină în sania lui Moş Crăciun

Data publicării:
cina sani mos craciun bruxelles

Atracţia târgului de sărbători de la Bruxelles este, anul acesta, cina în sania lui Moş Crăciun. Costă 250 de euro, dar cei care îşi permit sunt bine legaţi de scaune şi ridicaţi la 35 de metri deasupra oraşului.

Întâmpinaţi chiar de Moş Crăciun, invitaţii iau loc în sania sa, în jurul unei mese şi sunt bine prinşi de scaune. Când toată lumea e pregătită, sania este ridicată de o macara până la 35 de metri deasupra Bruxelles-ului.

„În timp ce urcam, eram cam speriată fiindcă ne mişcam. Dar, odată ajunşi sus, m-am calmat. E frumos, se vede tot oraşul”, povesteşte una dintre participantele la cină.

În timp ce mesenii admiră de sus Bruxellesul împodobit de sărbătoare şi se încălzesc cu un ceai sau un pahar de vin belgian, o echipă de bucătari pregăteşte sub ochii lor cina. Aceasta include homar, fructe de mare şi un desert, bineînţeles, cu ciocolată belgiană.

Maxime Mazier, bucătar: „Am ales un meniu puţin mai simplu decât de obicei. E mai uşor de preparat şi include mai multe gustări reci decât calde.”

Distracţia costă 250 de euro şi este o adaptare de sezon a conceptului „Dinner in the Sky”, inaugurat în 2006 şi disponibil acum în 58 de ţări din lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri