Londra | Parlamentarul care a încercat să salveze un poliţist şi-a pierdut fratele în atacul din Bali

Data actualizării: Data publicării:
parlamentar

Parlamentarul conservator Tobias Ellwood a fost catalogat drept „erou" după ce s-a repezit să-i acorde asistenţă poliţistului înjunghiat la Palatul Westminster.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Tobias Ellwood i-a făcut respiraţie gură la gură şi aplicat manevre de resuscitare poliţistului rănit. Ellwood a stat lângă victimă până la sosirea elicopterului medical în piaţa Palatului Westminster. Ulterior, acesta a fost zărit discutând cu poliţiştii, având mâinile şi fruntea murdărite de sânge.

„Eu sunt un martor, am fost ultima persoană pe care a văzut-o înainte să moară, aşa că nu am voie să spun nimic. De îndată ce mi-am dat seama ce se întâmplă, m-am îndreptat spre el. Este o mare tragedie, chiar este.

Am încercat să opresc fluxul de sânge şi i-am făcut respiraţie gură-la-gură cât timp am aşteptat medicii, dar cred că a pierdut prea mult sânge. A avut mai multe răni. Este foarte trist”, a declarat Ellwood, citat de The Telegraph.

Tobias Ellwood şi-a pierdut fratele în atacul terorist din Bali, din octombrie 2002, când 202 persoane au fost ucise, printre care se numărau şi 27 de britanici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri