Un prinț polonez l-a provocat pe Nigel Farage la duel

Data publicării:
duel

„Tatăl meu, prinţul Andrzej Zilinski, a condus şarja victorioasă a cavaleriei poloneze împotriva germanilor în 1939, salvând în acelaşi timp vieţile a şase mii de evrei. A fost un erou de război”, a spus Jan Zilinski, prinţ polonez, într-un înregistrare video.

„Aceasta este sabia tatălui meu. Sunt fiul lui, am acelaşi sânge ca el, şi mi-am dat seama că ceea ce trebuie sa fac acum este să îmi apăr conaţionalii, aici în Marea Britanie. M-am săturat de discriminările la adresa polonezilor în această ţară. Cel mai idiot exemplu de care am auzit l-au constituit declaraţiile domnului Nigel Farage, care îi acuza pe imigranţi pentru ambuteiajele de pe autostrada M40. Până aici, domnule Farage. Deci, ceea ce aş dori să fac, domnule Farage, este să vă provoc la duel. Vă acord şansa unui duel. Dacă sunteţi de acord. Aş dori să ne întâlnim în Hyde Park, într-o dimineaţă, înarmaţi cu săbii. Sunteţi în stare, domnule Farage? Sunteţi de acord?”, a adăugat prințul.

Ca alternativă, dacă nu sunteţi de acord, sau dacă sabia dumneavoastră a cam ruginit, domnule Farage, ne putem întâlni în cadrul unui alt gen de duel. Unul al cuvintelor, într-un studio de televiziune, înaintea alegerilor. Eu unul sunt gata, ar fi foarte frumos, dacă aşa cum sper, veţi fi şi dumneavoastră de acord”, a mai spus prințul Jan Zilinski.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri