Video Un avion lovește liniile electrice și se prăbușește în flăcări pe o autostradă din Chile

Data publicării:
PilotkilledandseveralpersonsinjuredonthegroundwhenhisaircraftstruckautilitypoleandcrashedontothehighwaynearPanguilemoChile.-ezgif.com-resize

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o autostradă în apropiere de Talca, în Chile. În urma accidentului, pilotul a murit și patru persoane au fost grav rănite. Avionul a încercat să aterizeze de urgență pe autostradă din cauza unor probleme, însă a lovit liniile de electricitate.

În imaginile publicate pe rețelele sociale, poate fi observat momentul în care avionul de mici dimensiuni încearcă să aterizeze pe autostradă, însă lovește liniile de electricitate, ia foc și se prăbușește.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu se cunoaște încă motivul pentru care pilotul a încercat să aterizeze de urgență.

Incidentul a avut loc pe o autostradă aglomerată. În urma accidentului, pilotul a murit și alte patru persoane aflate la sol au fost grav rănite.

Serviciile de urgență au răspuns cu promptitudine la incident, îngrijind răniții și demarând o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri