VIDEO. Adolescenți filmați în timp ce aleargă în fața unui tren care se apropie cu viteză

Data publicării:
Adolescenți filmați cum aleargă în fața trenului care se apropie cu viteză
Adolescenți filmați cum aleargă în fața trenului care se apropie cu viteză. Foto: Captură Twitter

Trei copii teribiliști au fost filmați în timp ce alergau pe șine, în fața unui tren care se apropia cu viteză. S-a întâmplat în Toronto, iar imaginile înfiorătoare au fost publicate de Metrolinx, agenţia guvernamentală de transport public din Ontario, pentru a trage un semnal de alarmă.

Scena s-a petrecut vineri, pe un pod feroviar din Toronto. În imaginile filmate dintr-o garnitură GO Transit, se vede cum un copil stă agățat de balustrada podului, în timp ce prietenii lui se joacă, alergând pe șine în fața trenului care se apropia cu viteză de ei.

La un moment dat, unul dintre ei chiar trece de pe o parte a șinelor pe cealaltă, fix prin fața trenului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din fericire, joaca celor trei s-a terminat fără ca cineva să fie rănit, însă Metrolinx atrage atenția că situația ar fi putut sta altfel dacă echipajul trenului nu ar fi acționat frânele de urgență.

„Incidentele de genul acesta sunt, cel mai adesea, tragice. În cazul de faţă, echipajul trenului a acţionat frânele de urgență și claxonul. În timp ce garnitura se oprea, a fost la un pas de a lovi unul dintre tineri, evitând astfel o nenorocire. În cele din urmă, copiii au fugit, iar trenul a fost pus din nou în mişcare”, au transmis reprezentanții agenției de transport.

După ce a făcut publice imaginile, Metrolinx a cerut ajutorul comunității pentru a-i găsi pe cei trei adolescenți, pentru a discuta cu ei și a-i face să conștientizeze pericolele la care se expun mergând pe șinele de cale ferată.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri