VIDEO Doi tineri au făcut schi nautic pe celebrul Canal Grande din Veneția. Primarul orașului: „Doi imbecili aroganți”

Data publicării:
Doi tineri au făcut schi nautic pe celebrul Canal Grande din Veneția
Doi tineri au făcut schi nautic pe celebrul Canal Grande din Veneția. Sursa: captură Twitter

Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau schi nautic pe Canal Grande din Veneția. Primarul orașului, Luigi Brugnaro, a postat imaginile pe Twitter, oferind ca recompensă o cină oricui i-ar identifica.

Mai târziu, după ce apelul său pe Twitter a devenit viral, primarul a anunţat că cei doi au fost găsiţi, iar plăcile lor au fost confiscate. El a adăugat că cei doi vor fi trataţi „așa cum merită”, relatează AFP, citată de Agerpres.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iată doi imbecili aroganţi care îşi bat joc de oraşul nostru”, scrisese Luigi Brugnaro, făcând publică înregistrarea video care arăta doi tineri pe schiuri trase de o barcă cu motor pe canal, calea navigabilă cea mai celebră a acestui oraş italian.

Edilul Veneţiei a trebuit totuşi să admită că nu poate face mare lucru pentru a-i aresta pe cei doi schiori, declarând: „Este nevoie urgentă să se dea mai multe puteri primarilor în materie de securitate publică”.

După ce se transformase într-un oraş fantomă în timpul perioadei de izolare din cauza pandemiei de COVID-19, Veneţia atrage din nou turişti din lumea întreagă şi canalele sale sunt animate - la fel ca înainte de pandemie-de intensa circulaţie a bărcilor cu şi fără motor.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri