VIDEO. Moment stânjenitor pentru un reporter care ar fi încercat să dramatizeze proporțiile Uraganului Florence

Data publicării:
reporter

Un reporter american s-a pus într-o situație stânjenitoare atunci când a încercat să exagereze puterea cu care sufla vântul, în timp ce transmitea în direct dintr-o localitate afectată de Uraganul Florence.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile care s-au viralizat pe internet, bărbatul face „eforturi” pentru a nu fi luat pe sus de vânt sau trântit la pâmănt, în timp ce vorbește despre cât de gravă este situația în Carolina de Nord. 

„Vântul bate cu aproape 100 de km/oră, vedem multe bucăți de acoperiș care au fost smulse de vânt. Acesta a devenit un uragan mortal, după ce au murit doi oameni”, spune reporterul Mike Seidel.

Însă în timpul discursului acestuia, se vede cum prin spatele său oamenii se plimbă cu calm, fără să pară foarte deranjați de vânt. Clipul a strâns aproape un milion de vizualizări pe Facebook, în doar câteva ore.

Purtătorul de cuvânt al Weather Channel a încercat să îi ia apărarea reporterului acuzat că dramatizează situația: „Este important de notat faptul că pietonii care se văd pe fundal merg pe asfalt, în timp ce Mike încearcă să își mențină echilibrul pe iarba udă, după ce fusese live până la ora 1 dimineața și era deja epuizat”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri