VIDEO Momentul în care o mașină explodează pe podul care leagă Canada de SUA

Data actualizării: Data publicării:
O mașină a sărit în aer la un punct de trecere a frontierei din Canada în SUA
O mașină a sărit în aer la un punct de trecere a frontierei din Canada în SUA. Sursa: captură video

O mașină a sărit în aer la un punct de trecere a frontierei din Canada în SUA, pe podul de lângă Cascada Niagara. Martorii spun că autoturismul a accelerat brusc, a lovit o bordură, a trecut printr-o barieră și a explodat. Imagini cu momentul exploziei au apărut pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mike Guenther, un canadian aflat în vizită la New York, a povestit că se plimba în apropiere și a văzut mașina mergând cu viteză spre punctul de trecere a frontierei.

„Zbura, avea peste 160 de kilometri pe oră. Era o mașină în fața lui, a virat, a mers în fața acelei mașini, a lovit gardul, a zburat în aer... și atunci am văzut mingea de foc. E tot ce am putut vedea, era mult fum”, a povestit el.

Potrivit jurnaliștilor de la Fox News, în mașină erau explozibili, iar cei doi oameni din interior au murit pe loc. Un polițist de frontieră a fost rănit în urma deflagrației.

Președintele american Joe Biden a fost informat despre incident, iar ancheta a fost preluată de FBI.

FBI a dispus evacuarea clădirilor guvernamentale din zonă și a închis toate cele patru puncte de trecere a frontierei dintre Canada și vestul statului New York.

Explozia de pe Rainbow Bridge este „mai mult decât un accident ciudat”, declară CBS un oficial de rang înalt din administraţia americană.

„Însă nu avem detalii deocamdată”, spune el.

Oficialii americani şi canadieni spun că este prea devreme să spună ce s-a întâmplat cu exactitate.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri