"Vreau să se facă bine ca să fie acolo pentru copiii ei". Mesaje emoționante transmise de britanici prințesei Kate

Data actualizării: Data publicării:
kate, william si copiii lor
Britanicii sunt cu gândul la prințesa de Wales. Ei i-au urat să se facă bine ca să fie alături de copiii ei. FOTO: Profmedia Images

Valuri de mesaje au venit imediat după ce prințesa Kate a anunțat că are cancer.  Regele Charles al Marii Britanii, liderii politici britanici și Casa Albă i-au transmis să se facă bine repede. Și britanicii de rând sunt cu gândul la prințesa de Wales. Videoclipul în care făcut anunțul a adunat peste 64 de milioane de vizualizări.

Mesaje ale britanicilor pentru Kate:

"Este incredibil de trist! Când cineva face cancer, este un lucru oribil. Și îmi pot doar imagina prin ce trece familia ei acum. Sper că vor putea face tot ce pot pentru ea și că ea se va putea recupera."

"Cele mai bune urări familiei ei."

"Mă așteptam să se fi întâmplat ceva. Dar sunt absolut devastată că are cancer abdominal pentru că este minunată."

"Aș vrea să-i urez lui Kate însănătoșire grabnică pentru că este mamă. Și nu-mi pasă ce a făcut presa, nu-mi pasă că este membră a familiei regale. Faptul este că este mamă mă face să vreau să se facă bine ca să fie acolo pentru copiii ei."

Declaraţiile prinţesei de Wales fac sâmbătă marile titluri ale presei britanice, care o adoră pe Kate şi o vede drept un membru model al monarhiei. Cuvântul "şoc" însoţit de fotografia se află pe prima pagină a mai multor jurnale.

"Brave Kate" (Curajoasă Kate), scrie tabloidul The Sun.

"Măcar o dată, ea trebuie să se concentreze doar pe ea însăşi", spune Daily Mail.

The Times reia cuvintele optimiste ale prinţesei: "O să trec peste asta", titrează cotidianul.

Mesajele de sprijin au început să curgă rapid.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, i-a urat prinţesei "restabilire completă". "Forţa şi rezistenţa voastră ne inspiră pe toţi", a scris el pe reţeaua socială X.

"Eşti curajoasă şi te iubim', a scris pe X Jill Biden, soţia preşedintelui american Joe Biden. Acesta din urmă a spus că "se roagă" pentru vindecarea prinţesei.

Regele Charles al Marii Britanii s-a declarat mândru de prinţesa de Wales, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre cancer și tratamentul său, a anunţat vineri Palatul Buckingham. Charles este "atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi aşa cum a făcut-o" şi "a rămas în legătură strânsă cu iubita lui noră pe parcursul ultimelor săptămâni", după ce au petrecut timp împreună în spital, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham. Charles şi soţia sa Camilla "vor continua să ofere dragostea şi sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă", a adăugat purtătorul de cuvânt. 

Într-un comunicat scurt, prinţul Harry şi soţia sa Meghan au precizat că speră ca prinţesa Kate şi familia să se poată vindeca „în privat şi în linişte”. 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri